10. Sk No:4 Oba Göl, Alanya/Antalya, Turkiet

 +90 (242) 514 06 81

Bassäng & Strand

Vårt läge vid Medelhavet är mycket bra som är också läget av Alanya stad. På din semester kan du njuta av solen och havet och solen igen. Simbassängerna och vattenrutschbanan erbjuder sina del av strandnöjet.

Simbassängerna

I vårt hotell finns det en simbassäng som har utrustats med en handikappslift och en bassäng med vattenrutschbana samt en barnbassäng. Således passar vårt bassängområde till såväl vuxna och barn som våra rörelsehindrade gäster. Den störstä bassängen är 25 meter lång, 12 meter bred och 1,8 meter djup.

Stranden

Det är bara 90 meter till stranden, och man kan ta sig dit genom en gångtunnel. Solstolarna och -paraplyerna är fria till våra gäster. En grillbar (tilläggsavgift) står också till våra gästers förfogande kl 9.00–18.00. Vatten, tee och kaffe är ändå fria till våra gäster. Stranden är en sandstrand som består av sand och grus. Havet når människohöjd efter 2–3 meter från stranden. På sommaren är havet i allmänhet lugn och vågorna normala. Temperaturen på havsvattnet brukar vara 25 ºC om somrarna.